Mgr. Lucie Papežová vás zve na přednášku:

 

 Brány přednášky jsou pro rok 2025 již uzavřeny!!! Budu se těšit znovu touto dobou v příštím roce 2026!

Cukrářská a pekařská výroba doma a v domácích podmínkách.

Třeba i z vaší kuchyně . . .

 . . . a neb, jak legálně vyrábět cukrářské a pekařské výrobky doma v kuchyni!

 

Přednáška je určená pro všechny cukrářské a pekařské nadšence, kteří by si pečením rádi přivydělávali. Ať už pravidelně nebo pouze sezónně

např. v období vánoc nebo  v době svatební sezóny. 

 

KDY ZAČÍNÁME?
Čtvrtek 20. listopadu ve 20:00
KDE ?
Online na vašem počítači či telefonu.
DÉLKA PŘEDNÁŠKY
cca 90 minut
NESTÍHÁTE?
záznam přednášky bude k dispozici až do 27.11. do půlnoci

Co vám přinese tato přednáška?

Ujasnění zda konkrétně vy můžete vyrábět přímo doma nebo ne, a to i ve vlastní kuchyni!

V rámci přednášky se podíváme na konkrétní postupy a kroky, které je potřeba splnit pro povolení výroby doma! 

Probereme jaké cukrářské a pekařské výrobky je v domácích podmínkách možné povolit, a kdy už budete potřebovat speciální prostor.

Rozhodně nevynecháme rozličná úskalí, která vás mohou potkat a věci na které je dobré si dát pozor!

Jak se připravit na případnou kontrolu dozorovým orgánem

a řadu dalších informací!

Vše z reálných zkušeností z terénu!

Odhalím Vám všechna tajemství z praxe co znám, která se výroby v domácích podmínkách týkají!

 

 

Jaká budou hlavní témata?

  • Jde vyrábět doma v kuchyni?
    Jaké podmínky je potřeba splnit? Jak nastavit chod domácnosti a výroby, aby vždy byla zajištěná hygiena a bezpečnost výrobků?
  • Jaké produkty mohu doma vyrábět?
    Které konkrétní cukrářské či pekařské produkty lze doma vyrábět? V jakých případech už budete muset řešit speciální prostor pro výrobu?
  • Kdy už se musím registrovat u dozorových orgánu?
    Podrobně si vysvětlíme, která výroba spadá do režimu hlášení a která ještě ne. Co registrace u dozorových orgánů obnáší.
  • Na co si při výrobě doma dát pozor?
    Jaké překážky vás při tomto typu výroby mohou potkat.
  • Co dělat, když se u vašich dveří objeví inspektoři?
    Jak taková kontrola vůbec probíhá? Na co se připravit? Jaké dokumenty rozhodně nepodcenit? A co vše v rámci takové nečekané navštěvy inspektoři kontrolují!

Nově máme pro ročník 2025 připravéný BONUS

Záznam rozhovuru se ženou, která se toho nebála a začala vyrábět doma ze své vlastní kuchyně a na vlastní kůži zažila kontrolu inpektorů ze SZPI (Státní zemědělaká a potravinářská inspekce) i kontrolu živnostenským úřadem!

 

Co o přednášce říkají účastníci předchozích ročníků?

Online přednáškou provází

Mgr. Lucie Papežová

Obborná poradkyně pro bezpečnost a kvalitu potravin
Potravinářství se věnuji více, jak 10 let. Ať už jako laborantka miktobiologie, manažerka hygieny ve výrobním závodě, odborná poradkyně pro potravinářské podniky nebo jako inspektorka krajské hygienické stanice. Tlumočím do řeči normálních lidí právnické kličky, zákony a nařízení. Pomáhám drobným výrobcům potravin se založením jejich vlastní provozovny.

Můj celý příběh si můžete přečíst ZDE.

Jakou formou bude přednáška probíhat?

Přednáška bude probíha online v podobě ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ!

V den konání přednášky obdržíte na email odkaz na speciální webovou stránku, kde bude přednáška probíhat. 

K přednášce jsme vytvořili uzavřenou telegramovou skupinu, kde můžete pokládat své dotazy! Ať už před přednáškou, v průběhu přednášky nebo i po ní. 

Z přednášky bude pořízen záznam, který budete mít k dispozici.

Díky záznamu si přednášku můžete pouštět nejen opakovaně, ale i zastavovat ve chvílích, kdy si potřebujete předanou informaci zapsat nebo se postarat o členy vaší rodiny či jiné záležitosti.  K přednášce se pak můžete vrátit až na ni budete mít prostor a čas.

Ovšem ani tak její shlédnutí neodkládejte! Přednášku máte přístupnou po dobu 7 dnů.

 

Navíc  v pondělí 24.11. se spolu potkáme ještě jednou živě ve speciálním vysílání, kde budu osobně odpovídat na tyto vaše dotazy.

Navíc ode mě po skončení přednášky dostanete BONUS - videozáznam rozhovoru s ženou, která se toho nebála, zlegalozovala si výrobu doma z kuchyně a na vlastní kůži zažila kontrolu jak ze SZPI, tak i z živnostenského úřadu.

 

Rozhodně tuto přednášku nezmeškejte! Její brány otvíráme pouze 1x za rok!

 

Účast na přednášce stojí 890 Kč

Klikněte na odkaz a zarezejvujte si své místo.

E-mail s odkazem na stránku, kde přednášku najdete, vám zašlu ve čtvrtek 20.11. ráno. Přístup k přednášce budete mít od té chvíle až  24.11. do půlnoci. 

 

Těším se na vás

na přednášce a následně živě na speciálním vysílání!