eBook:

Jak na vlastní provozovnu

Toužíte po vlastní provozovně, ale marně hledáte jakékoli informace, jak na to?

Jste už zoufalí, jak žalostně málo infomací se dá najít? Dnem i nocí hledáte, ale marně?

Voláte na hygienu, ptáte se známých, sjíždíte internet a pořád nic? Nedostáváte konkrétní odpovědi, co by vám mohly pomoct? Tápete jaké všechny požadavky musíte splnit?

Nebo jste se od dozorových orgánů dočkali jen nekonečného výčtu paragrafů, zákonů a nařízení?

Možná jste přeci jen našli nějaký ten článek z kterého jste se, ale nedozvěděli nic podstatného?

Přečetli jste si, jak je nutné mít provozovnu o několika místnostech a patero umyvadel za každým rohem?

Jaká je skutečná pravda o požadavcích na potravinářské provozy?

 

Co kdybyste měli všechny informace pohromadě?

Konečně je tu první a jediný souhrnný návod v České republice.

 

Jak na vlastní provozovnu.

E-book v kterém se dozvíte . . .

  • Jaké úřady budete muset navštívit? Jakou dokumentaci po vás budou chtít. Jak si vybrat vhodného projektanta a kolik přibližně budou jeho služby stát?
  • Kde všude je možné svoji provozovnu vybudovat? Jde to doma v kuchyni? V rodinném domě? Garáži? Jak postupovat při stavbě zcela nové budovy např. na zahradě? A co je sdílená provozovna.
  • Jaké stavebně-technické požadavky musíte dodržet? Podlahová plocha, objemový prostor, světlá výška stropů a další.
  • Hygienické požadavky na vstupy, výrobní prostory, sklady, úklidové prostory nebo šatny? A je vždy nutné mít šatnu jako samostatnou místnost? Víte kolik umyvadel, dřezů či záchodů bude potřeba?

Jsou to otázky na které hledáte odpověď?

 

V eBooku Jak na vlastní provozovnu je najdete!

Mé jméno je Mgr. Lucie Papežová a v oblasti potravinářství se pohybuji už více jak 10 let.

Ať už jako studentka fakulty veterinární hygieny a ekologie, oboru Bezpečnost a kvalita potravin, laborantka mikrobiologie, manažerka hygieny a jakosti ve výrobním závodě či jako inspektorka krajské hygienické stanice.

V současné době působím jako soukromý manažer bezpečnosti potravin a odborný poradce.

Provázím drobné výrobce potravin labyrintem potravinářské legislativy. Tlumočím do řeči normálních lidí právnické kličky, zákony a nařízení.

Víc si o mě můžete přečíst zde.

Nejenže vám předám notnou dávku svých zkušeností a reálných řešení přímo z praxe, ale zároveň ušetříte i moře času, který nemusíte ztrácet hledáním potřebných informací.  To vše jsem už udělala za vás.

Nebudete muset opakovaně trávit svůj čas na hygieně a donekonečna upravovat projekt. Pokud už předem budete vědět, jaké požadavky je nutné splnit, pak návrh vaší provozovny pro vás bude hračka.

Zároveň ušetříte i nemalé finance za dodatečné úpravy projektové dokumentace.

A to ještě není všechno!

K eBooku ode mě dostanete BONUS zdrama!

Je pro mě opravdu důležité, aby vám eBook byl, co nejvíc užitečný, proto jsem pro vás kromě eBooku připravila i pracovní sešit v kterém si svou vysněnou provozovnu, cvičně navrhnete.

Takto vyhotovený nákres může sloužit jako předloha vašemu projektantovi.

Můžete s nákresem zajít na krajskou hygienickou stanici a s předstihem konzultovat konkrétní řešení vaší provozovny.

A to ještě pořád není všechno!

Nově jsem pro vás připravila speciální bonus navíc!

Video prohlídku menší potravinářské provozovny!

Navíc ještNaě odemne

Pro koho je eBook určený?

  • Pro potravinářské nadšence, kteří si touží splnit svůj sen o vlastní provozovně.
  • Pro maminky na mateřské dovolené, které láka výroba potravin v domácích podmínkách. A je naprosto jedno zda jde o pečení dortů na zakázku, výrobu marmelád, sirupů nebo podobných potravinářských komodit.
  • Tento eBook je určený pro všechny typy potravinářských provozů! Je fér říct, že pro oblast veřejného stravování (kavárny, restaurace, bistra, rychlé občerstvení atd.), zde některé informace chybí. Ale i tak je e-book dobrým odrazovým můstkem pro naprosté nováčky i v tomto odvětví.

Ať nekupujete zajíce v pytli.

Mrkněte se , co v e-booku najdete.

Co o eBooku říkají ti, co už jej četli?

"Protože se chystám otevřít dvě provozovny a každá z nich podléhá úplně jinému typu schvalování, z pohledu hygienického procesu kontroly, byla jsem zvědavá, zda-li mám ke všem tématům komplexní informace, které jsem doposud z různých zdrojů obdržela. První výrobnu stavíme a tvoříme úplně od nuly a tu druhou budeme sdílet s ostatními a to v prostoru bývalé restaurace. Musím říct, že obsah eBooku Jak na vlastní provozovnu předčil moje očekávání. Lucie mi nejenom poradila, všechny kroky, které musím absolvovat, abych zdárně obě dvě provozovny otevřela, ale maximálně se postarala, abych na nic nezapomněla. Navíc jsem všechny tyto komplexní informace obdržela od jednoho zdroje. Což je obrovská úspora času a energie, kterou člověk musí vynaložit, pokud se do vytváření vlastní provozovny chce pustit. Všem vám, kdo si chcete otevřít vlastní provozovnu a ušetřit si mnohá neporozumění či nepochopení při studování všech těch zákonů a vyhlášek, Ebook Jak na vlastni provozovnu vám vřele doporučuji."
Šárka GrycováAutorka projektu NukNuk ateliér, www.nuknuk.cz
"Pred pár rokmi som sa rozhodla, že si otvorim cukrársku výrobu. Stálo ma to neskutočne veľa času, hľadaním, zisťovaním, čo sa smie, čo sa nesmie, nekonečné požiadavky na výrobu, priestory. Všetky informácie som musela prácne hľadať, navštevovať úrady, overovať informácie, ktoré boli nie vždy vysvetlené správne. Keby som v tom čase mala tento e-book ušetrilo by mi to nielen čas, ale aj nervy. Tento e-book je skrátka geniálny a teším sa z toho, že konečne niekto pomôže podnikateľom rozbehnúť svoje prevádzky. V e-booku nájdete všetko polopate vysvetlené, aké sú požiadavky na výrobu doma, v garáži alebo v novostavbe. Aké sú požiadavky na samotné výrobné priestory, sklady, aké majú byť podlahy, stropy, odvetrávanie. Čo ma veľmi potešilo, že autorka uvádza, že aj keď sú niektoré požiadavky dané, je možné urobiť aj individuálne výnimky. Toto veľmi pomôže najmä malým podnikateľom, ktorí majú obmedzené priestory. E-book je síce v češtine a primárne sa zameriava na prevádzky v Českej republike, keďže však všetko vychádza z legislatívy EÚ, tieto podmienky platia s malými výnimkami aj u nás na Slovensku. Ak chcete otvoriť svoju prevádzky či už v ČR alebo SR neváhajte s kúpou tohto e-booku. Ako začínajúci podnikateľ potrebujete energiu sústrediť niekde inde a nie na niekoľko mesačné behanie po úradoch, ktoré vás oberie o kopec času a nervov."
Miroslava Škorvánkováwww.medovnikaren.sk
"Jako účetní pomáhám začínajícím podnikatelkám všechno si správně nastavit a ohlídat. Sama se dobře vyznám v účetních věcech, dostávám ale i otázky ohledně provozovny, nedejbože provozovny na potravinářskou výrobu. O tom jsem donedávna věděla jen to, že to je složité. 🙂 Naštěstí jsem objevila Lucii a její ebook Jak na provozovnu. Obdivuji, jak se jí podařilo dostat mraky informací z různých zdrojů na jedno místo tak, že to je nejen přehledné, ale dokonce se to dobře čte. Sama provozovnu zakládat nebudu, ale jsem hodně ráda, že mám kam posílat klientky, které toto téma řeší."
Lucie Krausováwww.vysvetlovnik.cz

Stáhněte si e-book Jak na vlastní provozovnu

a

začněte na své provozovně pracovat už dnes!

Kolik to bude stát?

Cena eBooku  Jak na vlastní provozovnu je 890 .

Je to ani ne třetina ceny, jakou byste zaplatili u odborného poradce, za několikahodinovou konzultaci na dané téma.

Navíc ode mě získáte hned 2 BONUSY ZDARMA:  pracovní sešit, kde si svoji provozovnu cvičně sami navrhnete a video prohlídku potravinářské provozovny.