Online

Školení hygienického minima

pro veřejné stravování

Nechce se vám trávit skoro celý den cestováním na školení ve vzdáleném městě? Nebo se vám ani za mák nechce sedět celé dopoledne či celý den ve vydýchané místnosti? 

Sledovat jeden slajd za druhým a říkat si kdy už to konečně skončí? Taky nemáte rádi ten pocit, kdy po celodenním školení jdete domů naprosto otupělí a bez energie?

Nebo třeba už za sebou nějaké školení hygienického minima online formou máte, ale nelíbilo se vám, že jste i tak museli být v přesně daný termína a hodinu upíchnutí u počítače? Nehnutě sedět několik hodin, než online školení skončí?

U mě vás čeká něco uplně jiného!

Kdo by školení měl rád? Tak proč si ho nezpříjemnit?

V tomto školení vás rozhodně nečeká: "Buď tady v ten a ten den, v tu a tu hodinu. Seď tolik a tolik hodin na jednom místě, než celé školení skončí."

U mě to funguje jinak!

Já sama nemám ráda "nekonečná školení"Sedět hodiny nehnutě na jednom místě, ať ve školícím středisku nebo za počítačem. A i když by na krásně mohlo být školení zajímavé, po dvouhodinové přednášce už stejně nevíte, co bylo na začátku a myšlenkami začínáte být jinde. Taky znáte ten pocit?

Máte strach se poškrábat, dát si svačinu, aby to náhodou na druhé straně kamery nevypadalo "blbě". Odháníte děti, odháníte manžela, všechny ty, kteří neodkladně nutně něco potřebují.

Sama to dobře znám! Proto jsem pro vás školení hygienického minima postavila zcela jinak, pohodlněji!

 

 

Ptáte se jak?

  • Rozhodně bez čekání na přesný termín!
    Po zaplacení vám rovnou do e-mailu dorazí přístupové údaje do uzavřené sekce školení.
  • Bez nutnosti sedět na jednom místě!
    Školení je pro vás formou záznamu, takže si jej můžete pustit odkudkoli chcete! Jste na chatě? Na zahradě? Na dovolené? Natažení pod dekou na gauči? Pro mě to není rozhodující. Rozhodující je vaše pohodlí!
  • A že se i tak bojíte, že vás čeká několikahodinová prezentace?
    Nebojte! Ano, prezentace je dlouhá. Všechny informace vám předat musím, ale celou videoprezentaci jsem pro vás rozdělila do 8 lekcí, které v sobě skrývají kratší podlekce. Co to znamená? To, že si můžete pouštět videoprezentaci postupně, po menších stravitelných úsecích.
  • Že i tak se to za jeden den stihnout nedá?
    To po vás ani nechci! : ) Děti, práce, domácnost, rychle uvařit, udělat úkoly. Jeden toho má někdy víc než dost. Proto máte ke školení otevřený přístup na celých 14 dní! Samozřejmě si školení můžete projít za jeden den. Nebo si každý den pustit alespoň jedno výukové video. Je to jen a jen na vás. Pro mě je důležité, abyste se během školení cítili pohodlně a odnesli si z něj vše potřebné.
  • Ale jak z takového školení získám nějaké potvrzení, že jsem školením prošla?
    I na to jsem myslela. Až si školení v klidu projdete, na jeho konci vás čeká kratičký test. Po jeho úspěšném absolvování, vám certifikát s vaším jménem, zašlu e-mailem.
Děkuji za spolupráci i možnost školení takto absolvovat. Poprvé, kdy mi byly předány kompletní a ucelené informace bez odpovědi ve stylu - vše si dohledejte v příslušné legislativě 😉
Radka Klozová@caffebarnb
Máte můj obrovský obdiv, že jste v tak krátkém čase dokázala dát celé školení dohromady a na tak vysoké úrovni!
Nikola SkálováVýroba designových sušenek

Kdo za tím vším stojí a školením vás provede?

Mgr. Lucie Papežová

V oblasti potravinářství se pohybuji už více jak 10 let.

Ať už jako studentka fakulty veterinární hygieny a ekologie, oboru Bezpečnost a kvalita potravin, laborantka mikrobiologie či o několik let později jako manažerka hygieny a jakosti

V současné době působím jako soukromý manažer bezpečnosti potravinodborný poradce.

Provázím drobné výrobce potravin labyrintem potravinářské legislativy. Tlumočím do řeči normálních lidí právnické kličky, zákony a nařízení.

Více si o mě můžete přečíst zde.

Co vás v rámci školení čeká?

8 lekcí z oblasti . . .

  • Dozorových orgánů
    a jejich kompetencí
  • Legislativy potravin
  • Možných nebezpečí v potravinách
    Biologická, fyzikální, chemická
  • Nákaz a otrav z potravin
  • Zásad osobní hygieny
  • Zásad provozní hygieny
  • Správné výrobní praxe
    Nákup, příjem, skladování včeně zmínky o křížových kontaminacích, příprava surovin, uvádění potravin do oběhu, přeprava.
  • Dalších povinností provozovatelů potravinářských podniků
    HACCP, provozní a sanitační řád, sledovatelnost, značení potravin a pár dalších informací, které je dobré vědět.

K tomu něco navíc!

Video plné neshod z různých potravinářských provozů!

To abyste si vše lépe zapamatovali a viděli některé nedostatky přímo v praxi.

Dál vám přidám celou prezentaci školení ve formátu PDF abyste si mohli dělat v průběhu školení poznámky a i po uzavření přístupu ke školení měli potřebné informace stále u sebe.

Kolik to bude stát?

Cena on-line školení hygienického minima je 600 Kč.