Mgr. Lucie Papežová vás zve na přednášku:
Cukrářská a pekařská výroba doma a v domácích podmínkách.
Třeba i z vaší kuchyně . . .
. . . a neb, jak legálně vyrábět cukrářské a pekařské výrobky doma v kuchyni!
Přednáška je určená pro všechny cukrářské a pekařské nadšence, kteří by si pečením rádi přivydělávali. Ať už pravidelně nebo pouze sezónně
např. v období vánoc nebo v době svatební sezóny.
Co vám přinese tato přednáška?
Ujasnění zda konkrétně vy můžete vyrábět přímo doma nebo ne, a to i ve vlastní kuchyni!
V rámci přednášky se podíváme na konkrétní postupy a kroky, které je potřeba splnit pro povolení výroby doma!
Probereme jaké cukrářské a pekařské výrobky je v domácích podmínkách možné povolit, a kdy už budete potřebovat speciální prostor.
Rozhodně nevynecháme rozličná úskalí, která vás mohou potkat a věci na které je dobré si dát pozor!
Jak se připravit na případnou kontrolu dozorovým orgánem
a řadu dalších informací!
Vše z reálných zkušeností z terénu!
Odhalím Vám všechna tajemství z praxe co znám, která se výroby v domácích podmínkách týkají!
Jaká budou hlavní témata?
- Jde vyrábět doma v kuchyni?Jaké podmínky je potřeba splnit? Jak nastavit chod domácnosti a výroby, aby vždy byla zajištěná hygiena a bezpečnost výrobků?
- Jaké produkty mohu doma vyrábět?Které konkrétní cukrářské či pekařské produkty lze doma vyrábět? V jakých případech už budete muset řešit speciální prostor pro výrobu?
- Kdy už se musím registrovat u dozorových orgánu?Podrobně si vysvětlíme, která výroba spadá do režimu hlášení a která ještě ne. Co registrace u dozorových orgánů obnáší.
- Na co si při výrobě doma dát pozor?Jaké překážky vás při tomto typu výroby mohou potkat.
- Co dělat, když se u vašich dveří objeví inspektoři?Jak taková kontrola vůbec probíhá? Na co se připravit? Jaké dokumenty rozhodně nepodcenit? A co vše v rámci takové nečekané navštěvy inspektoři kontrolují!
Nově máme pro ročník 2025 připravéný BONUS
Záznam rozhovuru se ženou, která se toho nebála a začala vyrábět doma ze své vlastní kuchyně a na vlastní kůži zažila kontrolu inpektorů ze SZPI (Státní zemědělaká a potravinářská inspekce) i kontrolu živnostenským úřadem!
Co o přednášce říkají účastníci předchozích ročníků?






Online přednáškou provází

Mgr. Lucie Papežová
Můj celý příběh si můžete přečíst ZDE.
Jakou formou bude přednáška probíhat?
Přednáška bude probíha online v podobě ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ!
V den konání přednášky obdržíte na email odkaz na speciální webovou stránku, kde bude přednáška probíhat.
K přednášce jsme vytvořili uzavřenou telegramovou skupinu, kde můžete pokládat své dotazy! Ať už před přednáškou, v průběhu přednášky nebo i po ní.
Z přednášky bude pořízen záznam, který budete mít k dispozici.
Díky záznamu si přednášku můžete pouštět nejen opakovaně, ale i zastavovat ve chvílích, kdy si potřebujete předanou informaci zapsat nebo se postarat o členy vaší rodiny či jiné záležitosti. K přednášce se pak můžete vrátit až na ni budete mít prostor a čas.
Ovšem ani tak její shlédnutí neodkládejte! Přednášku máte přístupnou po dobu 7 dnů.
Navíc v pondělí 24.11. se spolu potkáme ještě jednou živě ve speciálním vysílání, kde budu osobně odpovídat na tyto vaše dotazy.
Navíc ode mě po skončení přednášky dostanete BONUS - videozáznam rozhovoru s ženou, která se toho nebála, zlegalozovala si výrobu doma z kuchyně a na vlastní kůži zažila kontrolu jak ze SZPI, tak i z živnostenského úřadu.
Rozhodně tuto přednášku nezmeškejte! Její brány otvíráme pouze 1x za rok!
Účast na přednášce stojí 890 Kč
Klikněte na odkaz a zarezejvujte si své místo.
E-mail s odkazem na stránku, kde přednášku najdete, vám zašlu ve čtvrtek 20.11. ráno. Přístup k přednášce budete mít od té chvíle až 24.11. do půlnoci.

Těším se na vás
na přednášce a následně živě na speciálním vysílání!