Stáhněte si zdarma e-book:

Vyrábíme potraviny

Co je dobré vědět předem

Jste nadšenou cukrářkou amatérkou? Děláte nejlepší marmelády v širokém, dalekém okolí? Láká vás výroba sirupů nebo  řemeslná výrobu piva? Ať už vás zajímá jakákoli výroba potravin pak byste rozhodně měli znát několik velmi důležitých faktů, než se do vlastní výroby pustíte!

Bude vám stačit vaše vzdělání? Který dozorový orgán vás bude kontrolovat? Víte o všech důležitých dokumentech?

To a mnoho dalších užitečných informací naleznete v eBooku Vyrábíme potraviny - Co je dobré vědět předem.

Stáhněte si eBook zdarma!

Pro mě naprosto srozumitelné, přehledně napsané. Ze své životní praxe 15 let v gastronomii vím, jak velmi potřebné a nutné informace to jsou, často špatně dohledatelné. V ebooku jsou pěkně souhrnně a čtivě naservírované.
Aničkahttps://anickasafarikova.cz/
Tento e-book je skvělý informační manuál, který vám docela jistě pomůže v momentu, kdy se hodláte vrhnout do vlastní výroby potravin a zatím nic o tématu nevíte. Oceňuji logicky za sebou zařazené kapitoly, které srozumitelně provázejí celou legislativní problematikou. Navíc jsem od Lucky v některých kapitolách, v případě příliš komplikovaného postupu, obdržela skvělé tipy, jak je mohu lehce vyřešit. Díky, určitě tvoje rady využiji! A pokud nebudu vědět, jak dál postupovat, jistě se na Tebe s důvěrou o další konzultaci obrátím. A ostatním doporučuji přečtení také. Určitě vás tento srozumitelný manuál motivuje k založení provozovny k výrobě potravin stejně jako mně.
ŠárkaAutorka projektu NukNukAteliér, www.nuknuk.cz
Knihu jsem přečetla jednim dechem. Tolik informací co a jak zařídit, kde a komu co hlásit na jednom místě bylo skvělé. Moc mě potěšil také srozumitelný jazyk všech právnických klíček, zákonů a nařízení. V knize je uveden i široký seznam dostupné literatury "norem". Také mě překvapily rady o potřebném vzdělání a rekvalifikačních kurzech, nebo využití garanta a co to obnáší. Opravdu se zde na několika stránkách podařilo sepsat ucelený návod jak začít podnikat ve vysněné výrobě. Děkuji
Ing. Monika CharvátováManažer kvality zdravotnické laboratoře