HACCP

Společně to zvládneme!

Ode dneška pro Vás HACCP nebude strašákem. Společně to zvládneme!

Srozumitelně Vám vysvětlím, co HACCP je, jak se tvoří a co vše je k němu potřeba. Mým cílem není "předat papír mezi dveřmi" a ztratit se v dáli.

Pro mne i pro vás je velmi důležité, abyste rozumněli, chápali důležitost tohoto dokumentu a při kontrole dozorového orgánu, si věděli rady!

Zakládám si na osobním přístupu a předání všech potřebných informací! Vaši výrobu beru, jako svou vlastní!

Proto odemne dostanete ranec informací v podobě detailně popsaných všech kroků, které se konkrétně ve vaší výrobě provádí. Na co je třeba si dát pozor. Jakou další interní dokumentaci budete potřebovat (včetně jejich vzorů), co sledovat a jak zaznamenávat.

 

Co vše tedy odemne dostanete?

Samotný dokument HACCPu (diagram výrobního procesu, analýza nebezpečí, popis CCP bodů)
Sanitační řád
Sanitační plán
Vzor jak vést záznamy o úklidu
Vzory dalších interních dokumentů
(záznam o sledování CCP bodu, karta suroviny, karta obalu, karta finálního výrobku, specifikace finálního výrobku, monitoring škůdců a dle potřeby vzory dalších dokumentů)
 
Navíc vám předám informace na co si konkrétně ve vaší výrobě dát pozor. To vše v písemné podobě, abyste kdykoli mohli potřebné informace opět načerpat (Krok za krokem potravinářskou výrobou).
 
To, že se na mne můžete kdykoli obrátit i po skončení naší spolupráce, je samozřejmostí!

 
HACCP lze vypracovat buď vzdáleně, kdy poskytnete podrobnou fotodokumentaci vaší provozovny a budeme spolu vše ladit na míru po telefonu nebo na základě mojí návštěvy ve vaší provozovně.

Nebudu lhát, vždy je lepší pokud si provoz mohu osobně projít a zkontrolovat. HACCP je pak opravdu nastaven přesně dle vašich potřeb, ale zhledem k nedávným událostem jsem nově zavedla "vypracování HACCPu na dálku".

Navíc v začátcích se každá koruna počítá!

Jakou variantu vypracování HACCP zvolíte, je na vás, ani s jednou neuděláte chybu! Ať to bude ta či ona varianta, v obou případech pracuji s maximální svědomistostí a pečlivostí!

 

CENA

HACCP na dálku:   5 900 Kč

 

HACCP vypracovaný na základě osobní prohlídky provozu:

Při vzdálenosti provozovny do 50 km:    7 900 Kč

Při vzdálenosti provozovny do 100 km:  8 900 Kč                             

Při vzdálenosti provozovny do 200 km:  10 900 Kč                                  

Při vzdálenosti provozovny do 300 km:  12 900 Kč                               

Při vzdálenosti prozozovny do 400 km:  13 300 Kč

 

Cena se odvíjí od vzdálenosti z Klepačova u Blanska do vaší provozovně.

Pokud jste např. z Karlových Varů, pak jde o vzdálenost do 400 km, neboť Karlovy Vary jsou od Blanska 368 Km. Cena za vypracování HACCP tudíž bude 13 300 Kč.

Nic dalšího navíc neplatíte. V ceně je zahrnuta doprava tam i zpět i čas strávený v provozovně.

 

tel.: 771 773 312   email: info@luciepapezova.cz

Nejsem plátce DPH. Ceny jsou konečné.